Nuppu Print Company

Julkaistu 14.10.2020

Syksyn verkkotapahtumat

Katso alta, mitä kaikkia virtuaalisia tapahtumia syksy ja talvi tuovat tullessaan! Luvassa on mm. messuja, julkkareita ja ompelulivejä!

Torstaisin 15.10. alkaen Outi ompelee Nuppusen 3 mallit: Kevään suositut ompelulivet saavat jatkoa! Joka torstai klo 17 pääset katsomaan, kun Outi ompelee yhden mallin uudesta Nuppunen 3 -kirjasta. Voit seurata lähetystä Nupun Facebook-sivulla. Katso tarkempi ohjelma ompelulivejen Facebook-tapahtumasta.

22.-25.10. Kirjamessut verkossa: Kirjamessuilla esitelemme Nuppusia ja kalentereita sekä muita paperituotteita. Lisätietoa Facebook-tapahtumassa! Lue lisää kirjamessuista niiden verkkosivuilta. Ps. Tiesitkö, että Nupun suunnittelija Satu on tehnyt myös paljon muita kirjoja

25.10. klo 19 Nuppusin 1 launch party: Nuppunen 1 ilmestyy nyt myös ruotsiksi! Sunnuntai-illan ratoksi Nupun Facebook-sivuilla on luvassa ruotsinkielistä ohjelmaa. Liity myös FB-tapahtumaan!

6.11. klo 18 Nuppunen 3 julkkarit & Nupun joululahjavalvojaiset: Nuppunen 3 - talvitaikoja ja lahjatoiveita ilmestyy 23.10. ja juhlimme sitä pari viikkoa myöhemmin joululahjavalvojaisten merkeissä. Katso tarkemmat tiedot Facebook-tapahtumasta. Tilatessasi kirjan ennakkoon 22.10. mennessä, saat kaupan päälle pienen askartelumateriaalipakkauksen, joka sopii erinomaisesti joululahjavalvojaisiin osallistumiseen. 

13.-15.11. Tampereen kädentaitomessut verkossa: Liity Facebook-tapahtumaan, niin pysyt ajantasalla messuohjelmastamme!

Ostoskorisi on tyhjä