Nuppu Print Company

Ompelu on kivaa, mutta yhdessä ompelu vielä kivempaa! Ompele Nuppusen mekot Outin kanssa live-videoiden ja niistä tehtyjen tallenteiden avulla. Tallenteet tulevat näkyville Nupun YouTube-kanavalle.

Kevään tapahtumien ja kurssien peruunnuttua Nupun ompelukurssit ovat siirtyneet nettiin. Outi ompelee kaikki Nuppunen 1 -kirjan mallit live-lähetyksissä tiistaisin ja perjantaisin!

Ompelu-live alkaa tiistaisin ja perjantaisin Nupun Facebook-sivulla klo. 15. Kaksi seuraavaa kertaa on omistettu Kultarinnalle. Perjantaina 17.4. piirretään kaavat ja leikataan kankaat sekä ommellaan taskut. Taskut tehdään samalla tavalla kaikkiin Nuppusen mekkoihin, joten jos taskujen tekeminen askarruttaa, apua on tulossa! Tiistaina 21.4. Kultarinta tehdään loppuun. Perjantaina 24.4. ommellaan Satakieli. Sen jälkeen ohjelmassa ovat Nuppusen lastenvaatteet ja legginssit.

Liveistä koostetaan ohjevideot, joihin voi palata myöhemmin. Ensimmäinen live on nyt editoitu ja ohjevideo Kiurun ompeluun löytyy Nupun YouTube-kanavalta. Ota kanava seurantaan, jotta huomaat tallenteet heti, kun ne ovat saatavilla. Nupun YouTube-kanavan löydät täältä.

Ostoskorisi on tyhjä